Hei alle saman!
Då er me klar att til ny marknadshelg.
Denne gongen kjem me til Fisketorget i Bergen.
Det har vore svært travle veker for oss; med Matfestival i Bergen, Matstreif på Rådhusplassen i Oslo og Bondens Marked i Botanisk Hage alt i løpet av dei to siste helgane.
Mange har møtt fram og me er glade for alle som vitja oss.
Kjekt å sjå dykk att!
Fokus for oss er som venta på lam og hjort, og det vil prege diskane våre i tida som kjem.
Me har med oss lammesteik, mørbrad og skiva marinert lammelår denne gongen, og meir vert det i tida som kjem.
Av hjort vil de finne steik, ytre og indrefilet, grytekjøtt (skiva nakke) og fersk kjøttdeig.
I tillegg vert det kjøttboller, bacon og noko spekemat.
Odd på veg til spanande jaktdag
Med von om smakelege opplevingar…
Kristine og Odd
Haugen Gardsmat