Våre produkt

stempel.png

Haugen Gardsmat tilbyr produkt som er tufta på tradisjon, kvalitet og samspel med naturen. Utgangspunktet er heile slakt av lam, kje, svin, storfe, hjort og rein. Av dette får me ferske stykningsdelar. Desse vert det utbud av ferske varer, salta, røykt med oreved og speka varer. Kjøt kan verte til kjøttboller, kjøttkaker, burger og pølse, spekemat, påleggsmat og middagsmat.  Våre produkt kan du få kjøpt på Bondens Marked og i daglegvarebutikkar, og i nokre spesialbutikkar.

Gjennom samarbeid med Adams Matkasse og Lærdal Grønt tilbyr vi også ferdig tilbehør som potetstappe, ertekrem, kålstuing og kålrabistappe.

Varer i butikk

Her er ei oversikt over produkta me sel i daglegvarebutikkar.
Finn du ikkje desse produkta i din faste butikk, spør butikken om dei kan bestille inn frå Spesialgrossisten eller Lokalmatsenteret. 

Lokal mat på menyen

 Foto: Myrkdalen hotel. Eit av fleire hotell som satsar på lokalmat frå Haugen Gardsmat

Foto: Myrkdalen hotel. Eit av fleire hotell som satsar på lokalmat frå Haugen Gardsmat

Me er stolte av at mange av dei beste hotella og restaurantane på Vestlandet er kundar hjå oss.

Ønskjer du å satse meir på lokal mat og vil ha informasjon om våre produkt, fyll ut skjema under og me tek kontakt med deg.

 

 lokal mat i butikk

 Kjøpmann Einar Lauvås, Kvamme Kolonial og Fetevare i Bergen

Kjøpmann Einar Lauvås, Kvamme Kolonial og Fetevare i Bergen

 

Me sel varer både gjennom grossist og direkte til einskilde butikkar og kjeder.
Er du interessert i å selje varene våre i din butikk?
Kontakt oss for vareliste og prisar