Spekemat til 17.mai, grill og kvardagsfavorittar

Langtidsmodna spekeskinke

Hei alle saman!
Då er Odd og Jon på veg austover og eg reiser til Bergen.
Det er Bondens Marked på Valkyrieplass i Oslo og på Fisketorget i Bergen.
Me har pakka bilen med det me har av skore langtidsmodna spekeskinke.
De har kanskje fått med dykk at me fekk GULL i NM og Norgesmester-tittel?
Det var skikkeleg stas!

Me har elles med oss fenalår, speka krydderbiff og spekepølse.
Av fersk kjøt er det fokus på kje.
Me har også litt lam og vilt.
Mykje godt å ha på grillen, eller i panne og i omn.

Kjøttbollar og bacon er alltid med på bilen:)
Me ynskjer dykk alle ei retteleg god helg, å så vonar me å sjåast på marknaden.

Med von om smakelege opplevingar..
Kristine og Odd
Haugen Gardsmat