Stolte juletradisjonar frå Sogn

pinnakjøt. matprat.jpg

(Foto frå matprat.no )

Hei alle saman!
Førre laurdag var det marknad på Fisketorget i Bergen. Denne helga er me på Vinkelplassen (Majorstua) på laurdag og i Botanisk Hage sundag.
Me har med oss ein del av våre stolte juletradisjonar frå Sogn.
Ingen advent og jul utan pinnakjøt, både røykt og urøykt, pinnabog og lammerull.
Det velkjende syltaflesket frå Olina vert med neste runde på marknader :)

I disken hjå oss vil du finna:
LAM -Skank, Indrefilet, Skiva marinert lammelår, lammesteik og fårikålkjøtt
KJE - side
HJORT - Hjortesteik (RUNDBIFF), ytrefilet, indrefilet, grtekjøtt på bein, kjøttdeig og kraft
KJØTTBOLLAR -lam, tapas og vilt
PÅLEGG -Gardspate og lammerull
SPEKEMAT -Fenalår, speka krydderbiff og speka ytrefilet
BACON -vanleg og “engelsk”
PINNAKJØT -røykt og urøykt
PINNABOG
OG SIST, MEN IKKJE MINST: Sognalapskausen og hakkasteiken

Me gler oss til å ta turen austover denne helga :)

Med von om smakelege opplevingar….
Kristine og Odd
Haugen Gardsmat

Cart (0)