Kolbotn 24.11. Bærums Verk 24. og 25.november

Hei alle saman!

 Varelevering til Vatnahalsen :)

Varelevering til Vatnahalsen :)

Då er me etter kvart på veg austover.
Denne helga finn de Guttorm og Ingrid Marie på Bærums Verk både laurdag og sundag i samband med tenning av julegrana.
Odd reiser til Kolbotn torg laurdag.

På tide å sikre fersk svinekjøt frå våre utegangargris!
Me sende fyrste runde med gris til slakt denne veka og vil fortsetje med det i vekene som kjem.
Det er lurt å bestille svineribbe og andre stykningsdelar no, så tek me det med på marknadene framover.

Fenalår
Dei fyrste fenalåra er klare og vert med på marknaden saman med speka ytrefilet og krydderbiff. Dette er smakelege julegåver mange set pris på.

Pinnebog, pinnakjøt av lam og hjort, Olina’s syltaflesk, lammerull, kokelår og gardspatè. Fenalår, speka ytrefilet og krydderbiff, bacon og kjøttbollar, me tek med så mykje me har plass til!
Av fersk kjøt vert det med både lam og hjort, så litt for ein kvar smak i disken.

På Bærums Verk er det julegrantenning på laurdagen og det er venta mykje folk innom.
Me har fått plass nede langs veggen på handelshuset, på venstre side av inngangsdøra ned mot elva, vonar de finn oss!

Denne veka har elles vore svært variert med mange ulike arbeidsoppgåver for alle mann. Ute har landskapet hatt eit eventyrleg preg der alt har vore rima i bygda. Kjem du over 400 meter, er det bar bakke og endå høgare: sol. Nydeleg.

Me ynskjer dykk alle ein strålande fradag, så sjåast me på marknad.

Med von om smakelege opplevingar…
Kristine og Odd