Buføring til Øyane i Flåmsdalen førre helg
Hei alle saman!
Me kjem til Bondens Marked på Valkyrieplass i morgon og har med oss mykje god grillmat og spekemat også denne gongen. Me har lagt til rette for at de kan få kjøpe kjøleposer frå Bondens Marked på standen vår slik at de slepp å vera redde for produkta når de skal heim.
I Flåm er det strålande dagar, varmt og tørt, og me er glade for at sau og lam er trekt til fjells. Her nede prøver me å vatne så godt me kan. Det går også litt varmt opp i toppen nokre gonger, mange jarn i ilden og spanande prosjekt me ynskjer å fortelje meir om etter kvart :)
Av grillmat kan me freiste med:
Lam: Skiva, marinert lammelår, mørbrad og nokre heile trimma lammelår
Kje: Side og lår
Storfè, Scottish Higland frå Brekke Gard: Grillribbe (short ribs) av kalv
Svin, frå eigne frittgåande gris: nakke, både marinert og naturell
Kjøttbollar: God på grillspyd også dei :)
Spekemat: Fenalår, Langtidsmodna spekeskinke, krydderbiff og Haugakallens spekepølse
Anna: Bacon og gardspatè, kjøttdeig av hjort og lam
Med von om smakelege opplevingar og ein god helg...
Kristine og Odd
Haugen Gardsmat