Om oss i haugen gardsmat

Haugen Gardsmat as er ei bedrift som spring ut frå Haugen Gard i Flåm. Me er opptekne av at dei naturgjevne forholda i den spektakulære naturen er med å danne grunnlaget for matkulturen vår. Haugen Gardsmat produserer mat tufta på tradisjon, kvalitet og samspel med naturen kring oss.

Me har gjennom dei siste 15 åra levert kvalitet frå eigen region til privatkundar, storhushaldning, butikk og abonnementsordningar.

Me har tru på framtida i marknaden som produsent av kvalitativt gode produkt, der tradisjon og nytenking får spela saman til nye spanande rettar.

Med von om smakelege opplevingar…

Kristine og Odd Ohnstad
Haugen Gardsmat i Flåm

Skryt

 

Takk for nok et år med fantastisk juleribbe og pinnekjøtt

Jeg vil med dette få takke dere på Haugen for nok et år med fantastisk juleribbe og pinnekjøtt. Det er en stor glede å lage mat med så fine råvarer. I tillegg smakte både lammerull, sylteflesk og leverpostei utmerket. Vi har begynt å legge mellomstore mandelpotet fra Skjåk i bunnen av pinnekjøttgryta istedenfor ris, pinner eller rist og det fungerer godt. Potene blir særdeles velsmakende og potetmos av eventuelle ekstrapoteter blir bare hinsides godt.

Et riktig godt nytt år til dere, og min familie og jeg ser fram til nye kjøp.
— Mvh Reidun
 

 

Fantastisk smaksrik og mør…

Hei,

Jeg får dessverre ikke med meg dette markedet, både på grunn av høstferie, men også på grunn av full fryser etter Matstreif.

Vil bare benytte anledningen til å, nok en gang, skryte av både ytrefilet av reinsdyr og lammelår. Hadde dette til middag påfølgende dager og nok en gang leverer dere varene (bokstavelig talt). Fantastisk smaksrik og mør ytrefilet og lammet, etter lang tid i ovn (denne gangen) var utrolig smaksrikt og mørt. Kokken tar selvfølgelig noe av æren, men uten slike råvarer er man sjanseløs.

Og i mellomtiden har vi også mesket oss i viltpaté, speket svinenakke og engelsk bacon. Alt av topp kvalitet.
— mvh Harald
 

 

Topp-karakter!

Hei!

Eg kjøpte fårerullen på Bondens Marked i Bergen, og vil gjerne sei at den var heilt topp! Veldig kjøtfull, passe røykt, og ikkje minst – ikkje for salt. Kjempegod.

Kjøpte også viltbollar, og gir topp-karakter til dei også!

Takk til dykk som lagar så god mat.
— Helsing Åshild
 

 

Hyggelig tilbakemelding fra Matstreifkunde…

Hei,

Godt å se Haugen Gardsmat i byen igjen.

Jeg var innom Odd i dag og handlet noen fulle poser med lam av diverse typer og reinsdyr ytrefilet og entrecote.

Jeg ser at dere anbefaler å la kjøttet ligge en ukes tid i kjøleskapet. Så lenge kunne jeg ikke vente, så kveldens middag bestod av ytrefilet og entrecote av reinsdyr – rett fra matstreif.

Det er åpenbart at noe har stemt for disse dyrene. Kjøttet var kort sagt fantastisk. Entrecote’n var ekstremt mør og smakfull. Ytrefileten hadde en fantastisk viltsmak, uten å være overdøvende, og var utrolig mør.

Jeg setter pris på gode råvarer. På bondens marked og matstreif «konkurrerer» dere med mange andre svært dyktige produsenter, men jeg tar meg selv i å komme igjen og igjen. Når avstanden, på slike arrangement, til neste produsent er så kort og at jeg, trass i dette, ender opp med å handle hos dere, sier det noe om kvaliteten på de råvarene dere leverer – år etter år.

Tusen takk for engasjementet dere har rundt mat – dere hever kvaliteten på middagene hos oss – betrakelig.

Gleder meg til kommende arrangement – og juleribba kommer det bestilling på når den tid kommer – i år også.
— Mvh, Harald
Cart (0)