Haugen Gardsmat på
Bondens Marked hausten/JUL 2017

 

Bergen


VEKE 35

Bergen Matfestival 2017
www.matfest.no
Fredag, laurdag og sundag 01.-03. september
Plassering: KOENGEN

Veke 41

Laurdag 14. oktober 2017
Plassering: Vågsalmenning

Veke 43

Laurdag 28. oktober 2017
Plassering: Vågsalmenningen

Veke 45

Laurdag 11. november 2017
Plassering: Vågsalmenningen

Veke 48

Laurdag 2. desember 2017
Plassering: Vågsalmenningen

VEKE 49

Laurdag 9. desember 2017
Plassering: Vågsalmenningen

VEKE 50

Laurdag 16. desember 2017
Plassering: Vågsalmennigen 

 

Oslo


Veke 38

Matstreif 2017
www.matsterif.no
Fredag og laurdag 22.-23-september
Plassering: Rådhusplassen

Bondens Marked
sundag 24.september
Plassering: Botanisk Hage

Veke 41

Laurdag 14. oktober 2017
Plassering: Valkyrieplass

Veke 43

Laurdag 28. oktober 2017
Plassering: Valkyrieplass

Veke 45

Laurdag 11.november 2017
Plassering: Valkyrieplass

Veke 47

Laurdag 25. november 2017
Plassering: Kolbotn

Sundag 26. november 2017
Plassering: Bærums Verk

Veke 48

Laurdag 2. desember 2017
Plassering: Valkyrieplass

Sundag 3. desember
Plassering: Bærums Verk
www.baerumsverk.no

Veke 49

Laurdag 9. desember 2017
Plassering: Birkelunden og Asker

Sundag 10. desember
Plassering: Bærums Verk

Veke 50

Laurdag 16. desember 2017
Plassering: Valkyrieplass

Sundag 17. desember
Plassering: Bærums Verk

Opningstider Bondens Marked: 10:00 - 16:00. Kalendaren over er atterhald om endringar, sjå også www.bondensmarked.no.

 

Med von om smaklege opplevingar! Ser deg på Bondens Marked.

Praktisk inFormasjon bondens marked

Det vert sendt ut nyheitsbrev framføre kvar helg me er på marknad. Alle eventuelle endringar vil me så snart som råd skriva på www.facebook.com/haugengardsmat
og i nyheitsbreva. Meld deg på nyheitsbrevet vårt her og hald deg oppdatert:-)

marknadsbilde.jpg

Bestilling av varer for henting
på Bondens marked

Me har fått bestillingssystem gjennom nettsida vår. Førebels gjeld dette dei sesongspesifikke varene våre, og me byrjar med julebutikken. Du bestiller her og henter på marknaden. Vi har diverre mindre kapasitet til å ta i mot bestillingar via telefon og e-post i forkant av Bondens Marked. Gjennom nyheitsbrevet blir du informert om kva varer me har med oss til det aktuelle markedet. Ver tidleg ute marknadsdagen, så har du mykje å velje i :-)

Heile eller halve slakt?

Me skjærer ned og pakkar alt ferdig til deg. Me kan levere reinsdyr frå Filefjell  (1/1 og 1/2), hjort frå Sogn (1/1 og 1/2), vår eigen utegangar-gris (1/1 og 1/2) og lam (1/1 og 1/2). Du nyttar bestillingskjemaet vårt for å bestille dette saman med andre varer frå utvalet vårt. Sjå her for meir info

Betalingsmåtar på marknad

Alle varer kan betalast med kort, debet eller kredittkort. Du kan også bruks Vipps: 83931 Haugen Gardsmat as. Kontant fungerer også framleis!

Produkt på Bondens marked

Kva produkt har med oss på Bondens Marked av avhengig av sesong og kva vi har tilgjengeleg til einkvar tid. Under finn du ein oversikt over dei produkta me har fokus på denne sesongen: 

Jul

julematbilde.matprat+(2).jpg

No vert dei gamle og gode oppskriftene for julepålegg teken fram og me kosar oss med smakane og luktene rundt gryter og omn når lammerull, reinsrull, syltaflesk, juleskinke, kokelår og patéar vert førebudd til marknader, restaurantar og hotell. Pinnakjøt og fenalår frå lamma tidlegare i haust heng klart. Slakt frå eigne frittgåande "utegriser" er teke inn for å gje gode svineribber og steiker til julebordet.

Haust og førjulstid er det også fokus på fersk reinskjøt og hjortekjøt hjå oss, og me skjær ned og førebur pakkar med heile og halve reinskalvar og hjortekalvar til einskildpersonar og restaurantar. Så sant det er tilgjengeleg, er det alltid med fersk rein og hjort til marknadene gjennom hausten. 

Produkt med fokus:

Varer med fokus:

  • Pinnakjøt av lam og gimmer (1½ åringar)
  • Pinnakjøt av rein
  • Lammerull
  • Reinsrull
  • Olinas Syltaflesk (hodesylte)
  • Juleskinke
  • Kokelår
  • Gardspaté (grov leverpostei som passar både til forrett og på skiva)
  • Juleskinke
  • Svineribbe
  • Julepølser både til ribbe og pinnakjøt
  • Medisterkaker
  • Fersk reinskjøt og hjortekjøt og sal av heile og halve reinskalvar ferdig fin partert og pakka til einskildpersonar.