haugen-header

Vinter

Rolegare tider etter at jul og nyttår vel er overstått

Det er kaldt og klart, snø og kvite fjell trekkjer oss til fjells i helgane og me samlast med vener og familie over varme måltid. I kvardagen ser me oss om etter gode middagsløysingar og er oppteken av å få arbeidstid og fritid til å gå i hop på ein god måte for alle.

Produkt med fokus i vintersesong er :

  • Lammebollar
  • Viltkjøttkakar
  • Ljøsdalskorv
  • Svinagodkorv

Lam

  • Saltkjøt, salta lammebog i skiver
  • Røykjekjøt, salta og røykt lammebog i skiver
  • Lammeklubbe (utbeina lammebog som steik, urtekrydra, ferdig til steikeovnen)

Reinsdyrkjøt og hjortekjøt

  • Pinnakjøt av rein
  • Lårsteik og bogsteik av hjort
  • Rundbiff
  • Entrecote
  • Flatbiff
  • Mørbrad
  • Ytre og indrefileter

Svin

  • Bogsteik
  • Lårsteik
  • Svinenakke
  • Flatbiff
  • Rundbiff
  • Indre- og ytrefileter
  • Turrsalta bacon

Med von om smakelege opplevingar…

Wordpress nettside laget av Oransje webdesign